انقلاب اسلامی یا انقلاب 57؟

آمار مطالب

کل مطالب : 1148
کل نظرات : 10

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 294
باردید دیروز : 18
بازدید هفته : 357
بازدید ماه : 1375
بازدید سال : 11738
بازدید کلی : 11738

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فجر و آدرس aryamanesh76.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : آریا
تاریخ : جمعه 27 شهريور 1394
نظرات

انقلاب اسلامی یا انقلاب 57؟

 

چند نکته از دیدار رهبر انقلاب با فرماندهان سپاه

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار با فرماندهان و کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کردند: ‫دشمن برای نفوذ فرهنگی سعی می‌کند باورهایی را که جامعه را سرپا نگه داشته دگرگون، مخدوش و در آنها رخنه ایجاد کند.

 
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز چهارشنبه در دیدار هزاران نفر از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره نقش سپاه در حفظ آرمان‌های انقلاب اسلامی و اهداف دشمن در تضعیف این نهاد انقلابی سخن گفتند. بیانات امروز رهبری دارای چند نکته است که در اینجا به آن اشاره خواهیم کرد:  

1. امید واهی پایان انقلاب: "دشمن به امید واهی پایان یافتن انقلاب، در فکر نفوذ به‌خصوص نفوذ سیاسی – فرهنگی است که شناخت توطئه‌های دشمن، تقویت و استحکام روحیه‌ی انقلابی و حرکت مستمر به‌سمت تحقق آرمان‌ها این هدف را ناکام خواهد گذاشت." یکی از مهمترین نکاتی که رهبری امروز بیان کردند آرزوی پایان انقلاب دشمنان ایران بود. مدتی است که سران کشورهای غربی در اظهارات خود تلویحا سخن از نفوذ فرهنگ غربی در جامعه ایرانی به میان می‌آورند و حتی هزینه‌های ضد فرهنگی بسیاری نیز پرداخت کرده‌اند و علنا این مباحث را اعلام می‌کنند. غیر از این دشمن درصدد نفوذ اقتصادی است و یکی از اهداف تحریم‌های اقتصادی را اشاعه فرهنگ "ما نمی‌توانیم" عنوان کرده‌اند. در چنین شرایطی رهبری اعلام می‌کند که با شناخت توطئه‌های دشمن و داشتن روحیه انقلابی می‌توان راه نفوذ بست.

2. الزامات تشکیلات سپاه: " «پیرنشدن و تجدید حیات» از طریق رشد و تعمیق و «تربیت عناصر جدید، کارآمد و فهیم» از جمله الزامات تشکیلات سپاه است. سپاه علاوه بر تربیت عناصر درونی جدید، با عناصری که در خدمت دستگاه‌های مختلف قرار می‌دهد بر آن مجموعه‌ها و تشکیلات تأثیرگذاری می‌کند و انسان‌های موثری را رشد می‌دهد. یکی دیگر از خصوصیات تشکیلاتی بودن سپاه، به‌وجود آمدن «اقتدار میدانی، سیاسی و هویتی و عزت‌بخشی» است.  از جمله ویژگی‌های «سازمانی بودن سپاه»، جوان‌گرایی و استفاده از تجربه‌ی نیروهای قدیمی و کارکشته است که باید این روند حفظ شود و انقطاع نسلی در سپاه بوجود نیاید." رهبری امروز بخش اعظمی از سخنان خود را به تبیین ویژگی‌های سپاه پاسداران و سپاهیان اختصاص دادند و در این بین به موضوع جوان‌گرایی اشاره کردند. سپاه پاسداران یکی از بازوهای نظامی کشورمان محسوب می‌شود که با انقلاب اسلامی متولد شد و عملا به یکی از محوری‌ترین پایه‌های نظام تبدیل شده است. در این بین سپاه پاسداران همواره در حال جوان‌گرایی و میدان‌دادن به جوانان انقلابی بوده و هست چراکه لازمه آمادگی یک نیروی نظامی استفاده از اعضای تازه‌نفس و جوان است. سپاه پاسداران در طول 35 سال گذشته همواره در صدد جذب نیروهای انقلابی و جوان بوده است و در جامعه به نیرویی چابک و جوان شهره است. اگر این ویژگی سپاه - که به تعبیر رهبری یکی از الزامات تشکیلات سپاه است کنار گذاشته شود و جوانان فراموش شود این نیروی انقلابی فرسوده و کند خواهد شد.

3. سپاه سر به زیر نیست: " یکی از وظایف اصلی سپاه، رصد دائمِ مسائل داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی به‌منظور شناخت تهدیدها است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک سازمان سربه‌زیر و سرگرم کارهای اداری خود نیست بلکه یک ناظرِ آگاه و بینا و متوجه مسائل داخلی و خارجی است.  یکی از راه‌های نفوذ دشمن، ایجاد خلل در باورها است. راه مقابله با چنین نفوذی، مجهز شدن سپاهیان به منطق مستحکم انقلاب از طریق افزایش قدرت اقناعی، منطقی و بیانی در مورد انقلاب اسلامی است."  اظهارات رهبری در مورد ویژگی‌های سپاه پاسداران نشان می‌دهد که ایشان سپاه پاسداران را به نوعی چشم بینای نظام می‌دانند. سپاه یک سازمان اداری نیست و وظیفه دارد که اتفاقات و رویدادهای جامعه را رصد کند. مثلا سپاهی‌ها در مورد مسائل سیاسی و اجتماعی نمی‌توانند و نباید بی‌تفاوت باشند و حتما باید تحلیل خود را داشته باشند و قطعا این مساله با موضوع دخالت نظامی‌ها در مسائل سیاسی بسیار متفاوت خواهد بود. طبق اظهارات رهبری همچنین سپاه باید قدرت اقناع داشته باشد و در جامعه حضور چشمگیرتری داشته باشد. مثلا در جامعه تهمت‌های بسیاری از سوی برخی از چهره‌های سیاسی متوجه سپاه می‌شود و مسوولان سپاه می‌توانند و باید حضور چشمگیری در رسانه‌ها داشته باشند و در این زمینه اطلاع‌رسانی کنند. یا در مورد موضوعات سیاسی اعضای سپاه پاسداران می‌توانند با قدرت اقناع خود به بسیاری از ابهامات پاسخ بدهند و روشنگری کنند اما حضور سپاهیان در جامعه کمرنگ است. به عنوان مثال در بحث اقتصاد مقاومتی سپاه پاسداران هزینه بسیاری را برای تحقیق و پژوهش انجام داده و بسیاری از اعضای آن راه‌های مقابله اقتصادی با تحریم‌ها را تبیین کرده‌اند اما این تحقیق‌ها و مباحث به جای عمومی شدن فقط در چند همایش کوچک سپاه مطرح شده است. رهبری در همین دیدار امروز عنوان کردند که سپاه پاسداران باید نقاط ضعف معرفتی و عملی دشمن را بشانسد تا برای توجیه افزادی که هنوز شناخت صحیح از دشمن ندارند به کار گرفته شود: "منظور از دشمن، استکبار جهانی، و مظهر کامل آن آمریکا است که رژیم‌های مرتجع و انسان‌های ضعیف‌النفس، عوامل آن هستند.لازمه‌ی پاسداری از انقلاب، شناخت نقاط ضعف معرفتی و عملی دشمن و توجیه افرادی است که هنوزشناخت صحیح از دشمن ندارند."

4. دشمن متناقض: "دشمنان انقلاب اسلامی کسانی هستند که از سال‌ها قبل با شعار «برقراری امنیت»، «مبارزه با تروریسم»، «برقراری دموکراسی» و «ایجاد صلح» به منطقه آمدند اما اکنون دستاورد حضور آنان، ناامنی و ظهور تروریسم وحشی و خشن و شعله‌ور شدن آتش جنگ در منطقه است.شعار «برقراری دموکراسی» در منطقه که از طرف آمریکایی‌ها سر داده می‌شود، اکنون به یکی از مشکلات اصلی و پاشنه‌ی آشیل آنها تبدیل شده است زیرا امروز مرتجع‌ترین، و دیکتاتورترین رژیم‌های منطقه، با کمک و حمایت‌های آمریکا، به جنایات خود ادامه می‌دهند. دشمنان از یک طرف می‌گویند جمهوری اسلامی در منطقه دارای قدرت و نفوذ و تأثیرگذاری است و از طرف دیگر می گویند روحیه و تفکر انقلابی را کنار بگذارید تا جذب جامعه‌ی جهانی شوید. این دو گزاره با هم متناقضند زیراقدرت و نفوذ ما به علت روحیه و عملکرد انقلابی است و طبعاً اگر آن را کنار بگذاریم ضعیف می‌شویم." دشمنان ایران عملکرد متناقض فراوانی دارند و با استفاده از این تناقضات می‌توان افرادی که شناخت صحیح از دشمن ندارند را توجیه کرد. حقوق بشر یکی از برجسته‌ترین تناقضات غرب محسوب می‌شود

5. تبدیل انقلاب اسلامی به انقلاب 57: "هدف اصلی دشمنان این است که ملت ایران تفکر انقلابی را کنار بگذارد تا قدرت خود را از دست بدهد و در نقشه‌های چند کشور زورگو که خود را جامعه‌ی جهانی می‌نامند هضم و محو شود.اسلام، پایه و مایه‌ی انقلاب است اما عده‌ای از اسم اسلام هم می‌ترسند و به‌جای انقلاب اسلامی می‌گویند «انقلاب ٥٧». «اسلامِ منحصر در عمل شخصی»، «اسلامِ سکولار»، «اسلامِ بدون جهاد و شهادت» و بدون نهی از منکر، مورد قبول ملت ایران نیست و «اسلامِ انقلاب» را می‌توان در  آیات قرآن و وصیت‌نامه‌ی امام رحمه‌الله و سخنان و مکتوبات ایشان جستجو کرد." قطعا یکی از روش‌های از بین بردن جمهوری اسلامی نفوذ در جامعه و فرهنگ و تضعیف انقلاب است. دشمن در این راه که فروپاشی از درون نام دارد سرمایه‌گذاری بسیاری کرده است و یکی از روش‌های آن بدبین کردن مردم به دولت و حکومت است. برای اینکار آنها اسلام سکولار را تبلیغ می‌کنند و امیدوارند که حتی قشر مذهبی ایران فقط به مذهب فکر کنند و با سیاست و رویدادهای سیاسی بین‌المللی کاری نداشته باشند. آنها می‌خواهند القا کنند که اسلام و دین نمی‌تواند کشورداری کند و اداره کشور را نمی‌توان به مذهب و مذهبی‌ها سپرد. یکی از راه‌های مقابله با این موضوع روشنگری وشناخت دشمن و همچنین تبیین آرمان‌های انقلاب است؛ انقلابی که اسلام محور آن است.

رهبرانقلاب: آرای مردم حق الناس است

رهبرانقلاب: آرای مردم حق الناس است


تعداد بازدید از این مطلب: 336
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








سلام دوستان وسروران عزیز به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود